miércoles, 29 de diciembre de 2010

La quarta activitat

Avui, aprofitant aquests dies de festa, ens hem reunit totes i hem acabat de redactar la última activitat. Més o menys ja la teníem pensada i el que faltava només era acabar d'estructurar-la i organitzar-la. Volíem fer una cosa diferent que no s'assemblés a les altres activitats i hem pensat que una entrevista a gent de Palafrugell per descobrir una mica com ha viscut els últims anys, era el més adient, ja que és una activitat diferent a la rutina i, a més, els alumnes alhora que aprenen, es diverteixen.
Així, hem començat pensant en la introducció i, seguidament hem passat als objectius. Un cop estructurada aquesta part, hem passat a la més difícil, posar exactament quina teoria tractaríem i perquè. Com ja es veu, al final hem decidit que s'utilitzaria la part d'aquest bloc d'evolució per explicar les diferents parts importants de la història sobre Palafrugell. D'aquesta manera, veiem clarament que aquest treball pot servir perfectament per a un docent a l'hora de fer classe o per a un alumne perquè llegeixi de primera mà la informació més rellevant.
Després, entre totes, ens hem posat a fer una pluja d'idees de quines preguntes faríem i, finalment, ens hem decidit per les 7 que hi ha a l'activitat. El fet de pensar en els criteris d'avaluació ha sigut un moment, ja que teníem ben clar el que volíem avaluar i com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario