viernes, 7 de enero de 2011

Ja hem acabat!

Desprès d’haver-nos reunit amb la professora que ens guia el treball, hem retocat certs aspectes que es van posar en dubte a la reunió.
A la part dels “Elements culturals” hem buscat una altra manera d’expressar-nos a l’hora de presentar els diferents conceptes.
Hem afegit nous continguts (parlem de la construcció i retoquem el vocabulari a l’hora de parlar de la pesca com a fet econòmic) a l’apartat de “De què es viu”.
A més, hem acabat de reestructurar l’apartat “Evolució”, centrant-nos en aquells fets importants del poble, però sempre tenint en compte que la informació és destinada a mestres i alumnes que duran a terme les activitats que nosaltres hem proposat.

També, aprofitant la presència d’una persona immigrant dins del grup, hem recollit la seva opinió personal sobre el poble. Es pot veure en l’apartat “Com és”.

Creiem que podem donar per acabat el nostre treball sobre el poble de Palafrugell, ja que hem treballat molt i ens hem esforçat per complir amb els requisits. Hem trobat molt interessant crear un bloc. I, per acabar, dir que l’activitat del mòdul és, per nosaltres,  una activitat que porta a un aprenentatge significatiu i molt útil per un futur mestre (crear un bloc, programar activitats, etc).

No hay comentarios:

Publicar un comentario