jueves, 2 de diciembre de 2010

Seguim endavant, i ja preparant les activitats

Durant el dia d'avui, hem dedicat una bona estona a rectificar pàgines del nostre bloc perquè ens havíem excedit en alguns aspectes, ampliant-los massa. Hem reduït informació, destacant els aspectes rellevants. També hem reescrit alguns punts que ens semblaven que no s'ajustaven a ser informació que anirà dirigida a alumnes de primària; a ser un material per fer servir a l'aula de medi. 

També ens hem trobat amb un problema amb la imatge de l’inici del bloc, ja que si obrim el nostre bloc amb el navegador Internet Explorer, no es visualitza i en el seu lloc, hi apareix un fons negre. D’altra banda, nosaltres sempre hem tingut la costum de treballar amb el navegador Firefox Mozilla, i aquest sempre ens ha permès visualitzar la imatge sense cap problema. Per tant, us recomanem que obriu el nostre bloc amb aquest navegador, ja que és un problema extern a la nostra responsabilitat, i no sabem com resoldre’l.


A més avui, hem plantejat tres de les quatre activitats que hi constaran en aquest bloc. Són activitats que tracten aspectes diferents del municipi, com una activitat per situar-nos en mapes, una altra basada en una gimcana pel poble per conèixer millor punts característics, i la darrera és una sortida destinada a conèixer millor qui va ser Josep Pla, un personatge emblemàtic palafrugellenc.

Aquestes activitats les hem pensat entre totes, i la veritat n’estem contentes perquè veiem que són variades, i poden aportar als alumnes coneixements de diferents tipus, o bé ampliar-los, ja que algunes activitats considerem que són més complementàries. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario